Winter

Samenwerking

Om zaken voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om samen te werken in het agrarische natuurbeheer. Daarom heeft ANV Lingestreek veel contacten en samenwerkingsverbanden met onder andere overheden, agrarische organisaties, waterschap en omliggende agrarische natuurbheerders.

Een aantal organisaties op een rij:

 

De Fruimotor

 

 

Stichting Boerderij-Educatie

ANV Lingestreek is een van de deelnemers in de stichting Boerderij-Educatie. De stichting organiseert lessen over onze voedselproductie en de rol van de boer daarbij. Lessen worden op een boerderij gegeven.

Wij ontvangen min of meer regelmatig van Overbetuwe Groen Natuurlijk (SOGN) een nieuwsbrief Deze nieuwsbrieven kunt u lezen door op  de betreffende datum te klikken.

 

Websites Collectief Rivierenland en van collega ANV's

Websites andere Natuurorganisaties

Interessante websites voor Ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

De vroegere Dienst Regelingen (landbouw) is nu opgenomen in de RVO. Regelingen en subsidiess zijn te vinden op deze website.

Regionaal Centrum voor Technologie Rivierenland (RCT-Rivierenland)

Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap

  • Netwerken Multifuncitoneel Ondernemerschap is een communicatieproject in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. De uitvoering is in handen van Arvalis, Projecten LTO Noord, ZLTO en Wageningen UR in samenwerking met andere partijen voor specifieke kennis en expertise.
    Multifunctionele landbouw speelt, vanuit haar agrarische identiteit op een unieke manier, in op de groeiende vraag naar rust, ruimte en plattelandsbeleving. De sector verbindt de maatschappij met het platteland en verbindt ook agrarische ondernemers met de maatschappij.
    http://multifunctionelelandbouw.net

     

 

 

 

Natuurinclusief Betuws Boeren presenteert zich in video

Vier deelnemers vertellen enthousiast in een video over hun deelname aan het project Natuurinclusief Betuws Boeren.

Contactinformatie

Waalbandijk 82
4054 MG Echteld

M 06 44 68 21 51
E info@anvlingestreek.nl

ANV Lingestreek is onderdeel van het Collectief Rivierenland